Regnskabsservice og bogholder

Iværksætter

Har du lige startet egen virksomhed, eller går du med planer herom, er Økomina et godt bekendtskab. Vi hjælper dig i gang med budgetter, moms, bogføring, NemId og hvad der ellers er af administrative opgaver ved start af egen virksomhed. Vi sætter bogføringen op for dig i et valgfrit økonomisystem og hjælper dig i gang, uanset om du vil bogføre på egen hånd eller om vi skal gøre det for dig. Vi er din ’go-to-guy’ i alt inden for regnskab, moms og skat.

Virksomhed

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed kan du have gavn af at udlicitere regnskabsopgaver til Økomina. Det kan være vi sidder ude i din virksomhed en dag om ugen, en dag om måneden eller at du kommer forbi os med bilag en gang i kvartalet. Uanset hvad dit behov er, løser vi det, så du selv oplever at få frigivet din tid til det, der skaber værdi for dig. Det kan også være, at du selv vil bogføre, men har behov for at få det kigget igennem og stemt banken af.

Vi tilbyder regnskabsassistance indenfor:

 Bogføring og moms

 Lønafregning

 Opstilling af regnskab

 Klargøring til revision

 Selvangivelse og skatterådgivning

 Virksomhedsordning og kapitalafkastordning

 Har din virksomhed brug for økonomisk rådgivning eller hjælp til regnskabet?
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Udover regnskabsassistance tilbyder vi også “Gå-hjem-møder” for virksomheder. Deltag i et hyggeligt møde med dine kollegaer, hvor i får en faglig opdatering. Læs mere her:

Gå hjem møder