Økomina - Bogholder i Holbæk

Trænger dine medarbejdere/kollegaer til en faglig opdatering?

Vi tilbyder i øjeblikket følgende gå-hjem møder:

Kvinde – kend din skat! /Snyder du dig selv i skat?

Det danske skattesystem er kompliceret og selvom SKAT indsamler de fleste oplysninger elektronisk, er der stadig fradrag, du selv skal angive for ikke at snyde dig selv. Dette gå-hjem møde giver dig en grundig gennemgang af selvangivelsen og de fradrag, du typisk snyder dig selv for. Kurset indeholder en gennemgang af de mest relevante begreber indenfor skat, og hvilke krav du som borger skal leve op til i forhold til blandt andet årsopgørelsen. Du får 10 fradrag, du selv skal huske at indberette og de fleste går hjem fra dette kursus med en skattegevinst

Det siger tidligere deltagere af “Kvinde – kend din skat! /Snyder du dig selv i skat”:

“Det var en god oplevelse at få gennemgået de vigtigste skattefradrag af Maya, som gjorde op med mine fordomme om revisorer. Maya er sød, hjælpsom, god til at give eksempler og taler et sprog, som man kan forstå, selvom man ikke er stærk til økonomi.”

Anna Berg Møller, Kr. Såby

“Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle, der har brug for at få helt styr på deres “SKAT” eller er flyttet til Danmark fra andre EU lande (som jer er 🙂  ) og vil gerne lidt bedre forstå det danske skattesystem.”

Veronika Fischer, Gislinge

“Et godt kursus, hvor der er god information samt rig mulighed for at stille og få svar på spørgsmål.”

Heidi, Assistent.

“Maya forstår at få det til at virke simpelt og overskueligt at forstå økonomi og skat.”

Rikke, Taastrup

“Selvangivelsen er blevet lidt mere håndgribelig for mig efter dette kursus. Jeg er blevet klogere på mine muligheder mht. ekstra fradrag, som jeg ikke var opmærksom på. Tak Maya!”

Karolina, projektleder

“Kurset giver et godt overblik og afmystificerer skatteområdet. Og du vil måske, som i mit tilfælde, opdage, at du har et fradrag eller to til gode, som du med rette kan gøre brug af fra nu af.”

Maja, Greve

Dig og din privatøkonomi

Privatøkonomi er noget, der vedrører alle, men som ingen snakker om. Få tips til besparelser i hverdagen, få overblik over lån og opsparing og få konkrete redskaber til at holde styr på hverdagens forbrug. Til dette Gå-hjem-møde gennemgår jeg de privatøkonomiske udfordringer, mange af os har. Det handler om lån og renter, tips til en bedre hverdagsøkonomi og hvordan du udarbejder og følger op på dit budget.

Hvorfor bestille et Gå-hjem-møde?

Det er altid rart at blive opdateret fagligt og hyggeligt at mødes med kollegaerne efter arbejde. Jeg forsøger altid at skabe en hyggelig og tryg stemning og der er stor involvering af deltagerne, hvis de ønsker det.

Mange går og er stressede i hverdagen og noget af det, der stresser mange, er økonomien. Det er ikke noget, vi snakker om, for vi vil gerne vise omverdenen, at vi selvfølgelig har styr på vores økonomi. Det, jeg oplever, når jeg er ude og afholde ’Dig og din økonomi’ og “Snyder du dig selv i skat?” er, at folk lige så stille åbner op og byder ind med personlige historier. Der letter en tåge og der skabes en motivation for at gå hjem og få kigget på budgettet en ekstra gang eller gå hjem og få snakket om økonomien. For det er ofte der, en sund økonomi starter.

Vi udarbejder løbende nye kurser, foredrag og gå-hjem møder. Har du et specifikt ønske til indhold er du velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer gerne specifikt til dig og din virksomhed:

Kontakt