Velkommen til Økomina

Økomina er en professionel regnskabsservice for små og mellemstore virksomheder. Vi er beliggende i Holbæk, men har kunder mange steder i Danmark. Vi hjælper dig med regnskabet, bogføringen, selvangivelsen og alt, der vedrører din økonomi.

Vi rådgiver også gerne om, hvilken regnskabspraksis og hvilke rutiner, der vil fungere bedst til netop dit behov. Hos os får du med andre ord lidt mere: Vi giver dig overblik og ro i maven.

Hvorfor Økomina?

Som virksomhedsejer har du ofte rigeligt at se til og som iværksætter kan det være svært at overskue de mange krav, frister og regler, der gælder for både dit regnskab og dine betalinger og angivelser til SKAT.

Det danske skattesystem er i det hele taget enormt kompliceret, så hvis ikke du hele tiden holder dig opdateret, kan du hurtigt komme til at snyde dig selv i skat.  Hvis du indgår et samarbejde med Økomina, kan du være sikker på, at vi holder os ajour med reglerne og altid hjælper dig til den bedst mulige løsning.

Er du et selskab (ApS, IVS osv.) hjælper vi også gerne. Har du f.eks. fravalgt revision kan vi opstille og indberette regnskabet, lave skattemæssige specifikationer og indsende selskabsselvangivelsen. Vi rådgiver og hjælper selvfølgelig også gerne med alle dine øvrige økonomiske forhold.

Nogle ønsker, at vi varetager alt vedrørende deres regnskab: Den daglige bogføring, løn, forskudopgørelser, selvangivelse mm.

Andre vil gerne klare det meste selv, men ønsker rådgivning og sparring, så de er sikre på, at de gør det rigtigt og ikke går glip af vigtige regler og muligheder.

Hos Økomina kan vi helt sikkert også finde en løsning, der passer til netop dit behov.

 

Få styr på økonomien

Vi hjælper dig ganske enkelt med at få styr på økonomien. Du får overblikket tilbage og ro i maven, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning.

Vi gør også skat lettere at forstå og hjælper med at selvangive korrekt, ligesom vi gerne hjælper med forskudsopgørelsen, så du undgår ubehagelige overraskelser i form af restskat mm.

Økomina sætter med andre ord regnskabet og administrationen i system for dig, så du ikke længere behøver at bekymre dig om det. Der er styr på det.

Nomineret til Årets Iværksætter

I 2017 blev Økomina nomineret til Årets Iværksætter i Holbæk. Se videoen om os her:

Økomina-8-crop

Om Maya Grydholt Nielsen

Maya er administrerende direktør og ejer af Økomina. Hun er uddannet revisor (Cand.merc.aud) med mange års erfaring inden for regnskab og skat.

Maya er specialist i moms og skat, men er slet ikke så kedelig, som hun lyder. I fritiden kan du ofte møde hende enten i skoven, hvor hun elsker at løbe lange ture, eller i spinninglokalet i det lokale fitnesscenter.