MAYA GRYDHOLT NIELSEN

Adm. Direktør og Ejer
Uddannet revisor (Cand.merc.aud) med mange års erfaring inden for regnskab og skat. Maya er specialist i moms og skat, men er slet ikke så kedelig, som hun lyder. I sin fritid dyrker hun OCR (Obstacle Course Racing), står på ski og svømmer i fjorden.

ULLA BASTHOLM DANELBY

Bogholder
Ulla er en allround bogholder og er specielt skarp på rykkerprocedurer og inddrivelse af kundetilgodehavender. Ulla er familiemenneske og er vild med at have mange bolde i luften. Når der skal fart over feltet, foregår det på mountainbike rundt om i naturen.

SUSANNE BUNDGAARD HANSEN

Bogholder
Susanne er en erfaren bogholder, der også mestrer VSO-regnskabernes forunderlige verden. I sin fritid underviser Susanne i mobilitetsøvelser.

MARIA ANKJÆR OLSEN

Bogholder
Maria er en allround-bogholder med sans for detaljen. Fritiden går med mand og børn, ligesom den nyindkøbte campingvogn også ofte bliver luftet lidt.

SARA LENDFELDT WENSIEN

Voksenelev
Sara har lavet et brancheskift fra butik til økonomi og udviser stor flair for faget. Kombi’en af lærenem og ivrig for at lære nyt er en kvalitet, vi sætter særlig stor pris på hos Sara. Når hun ikke arbejder, er hun noget af en Spartan-kriger. Hun løber OCR (Obstacle Course Racing) og træner en hel del.