Regnskabschef på timebasis

Få din egen regnskabschef – i præcis det antal timer, du har behov for!

Blandt de lidt større virksomheder, som vi arbejder med, oplever vi tit et behov for at have en regnskabschef, som kan tage sig af opgaver som månedsrapportering, regnskabsanalyse, rapporter til direktion og bestyrelser, samt hvad der ellers kan opstå af ad hoc opgaver i forbindelse med regnskabet.

Mange af disse virksomheder har imidlertid ikke behov for en regnskabschef på fuld tid. Ofte ser vi faktisk, at en enkelt dag om ugen er nok til at forbedre virksomheds performance gennem en bedre styring og analyse af regnskabet.

For nogle virksomheder kan en enkelt dag om måneden endda være nok til at give et større overblik og en bedre styring af økonomien.

Derfor kan vi hos Økomina tilbyde, at du kan hyre din egen regnskabschef på timebasis.

På den måde får du en fleksibel og billig løsning, som kan tilpasses præcis de behov, virksomheden har. Hvad enten der er tale om analyse, rapportering, ad hoc opgaver i den tungere ende i bogholderiet eller noget fjerde.

Pris pr. time: Fra 600 kr.

Kontakt os gerne for at høre mere om muligheden og finde præcis dét timeantal, der vil være det optimale for din virksomhed.

Udover regnskabsassistance tilbyder vi også “Gå-hjem-møder” for virksomheder. Deltag i et hyggeligt møde med dine kollegaer, hvor i får en faglig opdatering. Læs mere her:

Gå hjem møder